Rreth Nesh

Shenzhen Swiny Technbology Co, LTD, është e vendosur në Guanglongxing Zona Industriale, Guangming Re Qarkut, Shenzhen. Ai gëzon një prodhimin dhe funksionimin mjedis të mirë këtu, trafiku është i përshtatshëm si ajo e ardhshëm në stacionin hekurudhor Guangmingcheng dhe Shenzhen Unaza autostradë.

Shenzhen Swiny Technbology Co, LTD, si një kompani profesionale me përvojë 12-vjeçare në industrinë e çelikut dhe produkteve të çelikut. Ne posaçërisht krijuam fabrikën tonë të përpunimit të çelikut të pandryshkshëm për të siguruar lëndë të parë për produktet tona të enëve të gatimit dhe sendesh prej çeliku inox për të siguruar cilësi të mirë nga burimi.

Së bashku me kompani të tjera, ne kemi ngritur impiante për prodhimin e mykut dhe vulosjen në shkallë të gjerë për të siguruar produkte të çelikut me cilësi të lartë.

Gjithashtu, për shkak të fabrikës së materialeve të çelikut inox që kemi,

ne bashkëpunuam me shumë kompani çeliku inox për zhvillimin dhe prodhimin e produkteve të përfunduara për shumë vite, për të siguruar që përdorimi i materialeve të papërpunuara të cilësisë më të lartë për të krijuar produktet më të mira në mënyrë që të mund të plotësojmë nevojat e ndryshme të klientëve.

Produktet tona kryesore janë sendesh dhe enë gatimi, për shembull: kuti dreke prej çeliku SUS304, termos SUS304, set takëmesh SUS304, lëvizës SUS304, pastrues çeliku inox me cilësi të lartë etj.

"Cilësia e parë, e orientuar drejt klientit, menaxhimi i integritetit, i gjithë përparimi i stafit" është filozofia jonë e qëndrueshme.

Ne kemi një bashkëpunim afatgjatë me gjigandët kinezë të çelikut, të tilla si Baosteel, TISCO, Bao dhe kompani të tjera të lëndëve të para të çelikut, për t'u ofruar klientëve produktet më të mira me kosto efektive.

Materiali dhe produktet tona kanë kaluar certifikimin SGS dhe Food-Grade, siguria është e qëndrueshme dhe e besueshme. Ne besojmë fuqimisht se cilësia dhe integriteti do të na mundësojnë të shkojmë në një botë më të gjerë së bashku me klientët tanë!