Mirë se vini në faqen tonë të internetit.

Profili i kompanisë

Shenzhen Swiny Technbology Co, LTD, është e vendosur në Guanglongxing Zona Industriale, Guangming Re Qarkut, Shenzhen. Ai gëzon një prodhimin dhe funksionimin mjedis të mirë këtu, trafiku është i përshtatshëm si ajo e ardhshëm në stacionin hekurudhor Guangmingcheng dhe Shenzhen Unaza autostradë.

Shenzhen Swiny Technbology Co, LTD, si një kompani profesionale me përvojë 12-vjeçare në industrinë e çelikut inox, ne e specializuar në përpunimin e llojeve të ndryshme të mbështjellje çelik inox, shirita çeliku inox, qarqet çelik inox dhe pllaka çeliku inox. Ne jemi të angazhuar edhe në përpunimin dhe tregtimin e materialeve të aluminit, dhe në të njëjtën kohë ne kemi bashkëpunuar me shumë zhvillimit të produkteve të çelikut dhe prodhuese kompanitë çelik për shumë vite, për të siguruar se duke përdorur materiale të cilësisë më të lartë të papërpunuara për të krijuar produktet më të mira në mënyrë që ne mund të plotësojnë nevojat e ndryshme të konsumatorëve.

Ndër produktet ne operojmë, kryesisht ne rekomandojmë çelik tonë pasqyrë inox, ngjyra çelik inox dhe tepër i hollë çeliku inox të cilat janë superiore për kompaninë tonë kolegëve në teknologji.

"Cilësia e parë, në shërbim të klientëve, menaxhimin e integritetit, të gjithë progresi stafi" është filozofia jonë në përputhje. Ne kemi bashkëpunim afatgjatë me gjigandët çeliku kineze, të tilla si Baosteel, TISCO, Baoxin dhe çeliku kompani të tjera të lëndëve të para, të sigurojë klientët me produktet më të mira me kosto efektive. Materiali ynë dhe produkte kanë kaluar certifikimin SGS dhe ushqim të keq, siguria është e qëndrueshme dhe të besueshme. Ne fuqimisht besojmë se cilësia dhe integriteti do të na mundësojë për të shkuar në një botë më të gjerë, së bashku me klientët tanë!

 


  • Facebook
  • LinkedIn
  • Cicëroj
  • YouTube_youtube7