Wilujeng sumping di ramatloka urang.

Profil Perusahaan

Shenzhen Swiny Technbology Co., LTD, anu lokasina di Area Industrial Guanglongxing, Guangming Anyar District, Shenzhen. Ieu enjoys hiji produksi jeung operasi lingkungan alus didieu, lalulintas anu merenah sakumaha eta 's gigireun Station Railway Guangmingcheng jeung Shenzhen Outer Ring Expressway.

Shenzhen Swiny Technbology Co., LTD, salaku parusahaan profésional kalayan pangalaman 12 taun di industri stainless steel, urang ngahususkeun dina ngolah rupa-rupa coils steel baja, strips stainless steel, bunderan stainless steel sarta pelat stainless steel. Kami ogé komitmen kana ngolah jeung dagang bahan aluminium, sarta dina waktos anu sareng urang cooperated kalawan loba ngembangkeun produk baja jeung manufaktur pausahaan steel salila sababaraha taun, pikeun mastikeun yén ngagunakeun bahan baku kualitas pangluhurna nyieun produk pangalusna supaya urang bisa minuhan kaperluan sagala rupa konsumén.

Di antara produk urang beroperasi, urang utamana nyarankeun stainless steel eunteung urang, warna stainless steel sarta hairline stainless steel nu punjul mun parusahaan peer urang di téhnologi.

"Quality heula, customer-berorientasi, manajemén integritas, sadaya staf kamajuan" nyaeta filsafat konsisten urang. Urang kudu gawé babarengan jangka panjang jeung raksasa baja Cina, kayaning Baosteel, TISCO, Baoxin jeung pausahaan baja séjén bahan atah, nyadiakeun konsumén jeung Cost-éféktif produk pangalusna. bahan kami jeung produk geus lulus sertifikasi SGS tur Pangan-Kelas, kaamanan nu stabil ngandung sarta dipercaya. Urang pageuh yakin yén kualitas sarta integritas bakal ngaktipkeun kami rék ka dunya lega bareng jeung konsumén urang!

 


  • Facebook
  • LinkedIn
  • twitter
  • YouTube_youtube7