company profile

Shenzhen Swiny Technbology Co., LTD, dumunung ing Area Industrial Guanglongxing, Guangming New District, Shenzhen. Iku seneng produksi lan operasi lingkungan apik kene, lalu lintas trep minangka 's jejere Station Railway Guangmingcheng lan Shenzhen Outer Ring Road.

Shenzhen Swiny Technbology Co., LTD, minangka perusahaan profesional karo pengalaman 12 taun ing industri baja stainless, kita sing spesialisasine jarwan ing Processing saka macem-macem jinis gulungan kawat stainless steel, ngudani stainless steel, bunderan stainless steel lan piring stainless steel. Kita uga setya ing proses lan dagang saka bahan aluminium, lan ing wektu sing padha kita cooperated karo perkembangan produk baja lan Manufaktur perusahaan stainless kanggo akèh taun, kanggo mesthekake yen nggunakake bahan mentahan kualitas kanggo nggawe produk paling supaya kita bisa ketemu karo kabutuhan warna pelanggan.

Antarane produk kita operate, kita utamané nyaranake stainless steel mirror kita, werna stainless steel lan hairline stainless steel kang unggul kanggo perusahaan peer kita ing teknologi.

"Quality pisanan, customer-oriented, Manajemen integritas, kabeh Staff proses" filosofi konsisten kita. We kudu kerjasama long-term karo Buta baja Cina, kayata Baosteel, TISCO, Baoxin lan perusahaan baja liyane mentahan materi, kanggo nyedhiyani pelanggan karo Cost-efektif products. materi kita lan produk wis liwati ing sertifikat SGS lan Food-Grade, safety punika stabil lan dipercaya. We kuwat pracaya kualitas lan integritas bakal ngaktifake kita kanggo pindhah menyang donya wiyar bebarengan karo kita pelanggan!

 


  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • YouTube_youtube7